miercuri, 6 mai 2009

Rapperul rural!



Printre drogati legal, cretini cu salariu pe frunte si telenovelisti, apare reparu de la tara care canta in creatiile sale despre cartiere. Nimeni nu stie nici pana in ziua de azi despre ce cartier este vorba, cata vreme el locuieste in comuna, iar comuna nu e impartita pe cartiere.
Multi incep prin a canta cat sunt ei de duri, cum au ei probleme cu rivalii de pe cealalta coasta a satului, cum nu se suporta intre ei, cum fut amandoi la aceeasi femeie, credem ca e singura de pe zona, cum femeia asta il iubeste pe el si cu celalalt se fute numa pentru ca o ia cu japca.
Sunt tot felul de probleme in opera raperului nou aparut, de la tranzactii cu "droguri" legale, esuate, normal, pana la trafic de influenta prin acelasi cartier in care nici macar nu locuieste.
Bataile de pe strazile comunale sunt la ordinea zilei, mai ales in "clubul" de pe piatz, acolo unde se aduna breakerii sa se tzape pe vinilin in fiecare duminica dupa ce ies de la biserica.
Multe si marunte ar fi, chiar sunt de multe ori probleme, ideea e ca oamenii astia nu le vad pe ale lor, le vad pe ale altora, de preferat din Bucuresti sau, daca stie engleza, din State.
Dupa scrierea asta, multi o sa sara din nou:"CE-i cu atitudinea asta, ca tu mare rapper esti, tu nu canti despre cartier?! Cine esti tu sa judeci?! Cine esti tu sa iti bati joc de ei?!".
De ce sar ei asa? Pentru ca sunt printre rapperii de boschet, care n-au nicio treaba cu nimic, n-au personalitate, sunt niste nimeni care nu detin idei proprii, care daca asculta o piesa de la cineva pe care ei il considera inteligent o sa-l imite pana la limita penibilului, luandu-i gandurile ca fiind legi!
Pe toti astia vreau sa stropesc cu urina si sa le spun asa:"Ma, mai be` ma-ta?! No, be-mni-ar pula!"
Acuma, care va simtiti, incepeti sa va scoateti!

2 comentarii:

  1. Nu vi si tu la clubul cela unde se bat toti breakerii si se tzapa peste ce mai e acolo ?

    RăspundețiȘtergere
  2. toti rapp-erii sunt asa:)))))))))))))=)))))))

    RăspundețiȘtergere