sâmbătă, 2 mai 2009

Telenovela


El provine dintr-o familie bogata, maica-sa-i o spurcata si-o penala, taica-sau e mai de treaba el asa, da se teme de ma-sa!
Ea, saraca lipita pamantului, menajera la alti putrezi de bogati din Mexic! Nu credem ca are familie, caci in film nu apare nicio ruda de-a ei, doar stapanii care-i mai dau peste cap din cand in cand atunci cand ceaiul e prea cald sau mancarea prea rece.
El, om de succes, ravnit de fiica unor alti bogatasi, in general fiica aceasta e o scorpie, vrea sa faca orice pentru a si-l adjudeca pe Ignacio. Fata cu bani, placuta de mama lui Ignacio, dorita in familia ei.
In viata lor de oameni de succes si plini de bani, apare ea, menajera cea frumoasa dar saraca lipita pamantului. Ii fura inima lui Ignacio. Ignacio ii fura inima ei. Totul e frumos, se iubesc, incepe sa-i cumpere haine, cadouri, atentii. Afla pretendenta cu bani, insceneaza teste ADN cum ca menajera e chiar sora cu Ignacio. Ei se cearta, Ignacio pregateste nunta cu bogatasha cea rea, totul e bine, el moare de cateva ori pe parcurs, isi revine, apare menajera la nunta, fute meciu, mama lui face atac de cord, nunta se strica, Ignacio cu menajera se saruta, menajera cu puteri isi salveaza viitoarea soacra care apoi incepe sa o idolatrizeze pe saraca pe care nu o suporta niciodata.
Fata cu bani ajunge in inchisoare pentru cine stie ce acuzatie si toti sunt fericiti, petrec de 1 mai la iarba verde cu discu incins, bere la pet si caserolele goale de la mici.
Sa-mi bag pula, asta da dragoste, asta da poveste de viata!
Hai sa plangem!

8 comentarii:

  1. sa-mi trag palme,nu te temi ca te bate nevasta/soacra/vecinele ca ironizezi motivul pentru care la ora fixa lasa sapa/zama pe foc/fânul neintors,ca incepe telenovela?

    RăspundețiȘtergere
  2. asta da....dar se stie ca toate fufele din ziua de azzi viseaza la povestile din telenovele

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) foarte interesanta povestea :) la fel ca si a vecinului cu canalul

    RăspundețiȘtergere
  4. acelasi scenariu,doar actorii difera:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Apoi ma,sincer amu ca suntem numai de la vaca noastra pe aici,cate episoade ai urmarit pana ai prins ideea scenariului?

    RăspundețiȘtergere
  6. soramea se uita si imi impuie capu cu destea....si de fiecare data aud aceas prostie...asa ca sloimi draga eu nu urmaresc nici un episod:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Anonim-ule,pe Bugy il intrebam :P

    RăspundețiȘtergere
  8. M-am uitat numa` un pic la Marimar. Daca povesteam din "Tanar si nelinistit" inca scriam la articol!

    RăspundețiȘtergere